• 700 g rybího filé
• šťáva z půlky citronu
• sůl
• pepř
• hladká mouka
• 4 lžíce oleje
• 2 cibule
• 2 zelené papriky
• 4 oloupaná rajčata
• 2 cibulky s natí
• 2 podrcené stroužky česneku
• 12 oliv
Porce ryby pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
Na pánvi rozehřejeme olej, filé na něm rychle z obou stran opečeme a přendáme do pekáčku.
Do pánve přidáme nakrájené cibule, pak papriky, opečte, přidejte oloupaná, nakrájená rajčata, nakrájené naťové cibulky, podrcený česnek, olivy, osolíme podle chuti, prohřejeme a nasypeme na rybu.
Vložíme do vyhřáté trouby a krátce zapečeme.