• hovězí přední
• kořenová zelenina
• 1 velká cibule
• česnek
• nové koření
• bobkový list
• jalovec
• celý černý pepř
• mletý koriandr
• polévkové koření (tzv. magi)
• sójová omáčka
• worcestrová omáčka
• kari
• hřebíček
• koření gyros
• sterilizované žampióny
• zelená petrželka
• sůl
• mletý pepř
• vlasové nudle
Do tlakového hrnce dáme maso, veškerou očištěnou kořenovou zeleninu, celé stroužky česneku, celou oloupanou cibuli, bobkový list, celý pepř, jalovec, hřebíček, nové koření.
Osolíme, zalijeme vodou a vaříme asi na 45 minut.
Pak polévku odstavíme a necháme mírně prochladnout.
Vývar pak přecedíme, kořenovou zeleninu, cibuli i maso nakrájíme na kousky a dáme zpět do vývaru.
Přidáme prolisovaný česnek a nakrájené žampióny a přivedeme k varu.
Dochutíme koriandrem, kari, gyrosem, sójovou omáčkou, worcestrovou omáčkou, polévkovým kořením, mletým pepřem a solí.
Nakonec přidáme vlasové nudle a ještě krátce povaříme.