• 4 vepřové řízky po cca 150 g
• 1 cibuli
• olej,
1 konzervu(425 ml) červených fazolí
• 1 konzervu(425 ml) sladké kukuřice
• 1/4 l rajčatového kečupu
• sůl
• bílý pepř
• tabasco
Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky.
V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm osmažíme, až zesklovatí.
Fazole a kukuřici necháme na sítu okapat a přidáme k osmažené cibuli.
Přilijeme kečup a vše za stálého míchání na malém plameni asi 3 minuty vaříme.
Potom zeleninu pikantně ochutíme solí, pepřem a tabascem.
V pánvi rozpálíme zbytek oleje a vepřové řízky na něm přibližně 3 minuty po každé straně smažíme.
Potom je osolíme a opepříme.
Řízky upravíme na talířích s fazolemi a kukuřicí, podáváme ozdobené plněnými olivami a petrželkou.