Kuchařské recepty pro každého

Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou

Potřebujeme tyto suroviny:
4 plátky vepřové kýty
2 cibule
olej
hladká mouka
sůl
pepř
mletá červená paprika
drcený kmín
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Plátky masa na okrajích nařízneme a osmahneme.
Pak maso vyjmeme a uchováme v teple.
Ve výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dočervena, zasypeme mletou paprikou, promícháme, přidáme hladkou mouku a krátce osmahneme.
Pak zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme trochu drceného kmínu a povaříme.
Nakonec dochutíme solí a pepřem.
Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou podáváme s rýží.
Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou
Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou