• 6 plátků hovězí roštěné
• 4 lžíce slunečnicového oleje
• 2 lžíce jemného kečupu
• 200 g Eidamu
• 200 g majolky
• 100 g bílého jogurtu
• špetka cukru krystal
• 1 lžíce bílého vína
• sůl
• pepř
• 100 g kapie
Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce přes noc nebo několik hodin odležet.
Před přípravou je osolíme, opět potřeme olejem a opečeme po obou stranách na grilu nebo na pánvičce tak, aby byly uvnitř růžové.
Opečené roštěnky přendáme na talíře, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme majonézou promíchanou s jogurtem, cukrem, velmi drobně nakrájenou kapií a vínem.
Podáváme s vařenými brambory nebo hranolkami.