• 4 bíllky
• 250 g práškového cukru
• 1 lžíce pomerančové šťávy
• 100 g mletých mandlí
• 150 g kokosové moučky
• 1 pomeranč
• 200 g čokoládové polevy
Z bílků vyšleháme tuhý sníh, přitom přidáváme cukr a pomerančovou šťávu.
Jemně přimícháme mandle a kokosovou moučku.
Směsí naplníme cukrářský sáček s hladkým nástavcem a na plech s papírem na pečenie naneseme stejně velké kopečky.
Pomalu sušíme v troubě asi 20 minut.
Mezitím v horké vodě umyjeme pomeranč, kůru nastrouháme a šťávu vymačkáme.
Polevu rozehřejem a přidáme pomerančovou kůru a šťávu.
Spodek vychladnutých pusinek namočíme do polevy a necháme ztuhnout.