• 2 kuřecí prsíčka
• 3 sáčky rýže
• 3 cibule
• 3 červené papriky
• 3 zelené papriky
• 1 konzerva kukuřice
• 1 konzerva červených fazolí
• rajčatový protlak
• 4 kvašené okurky
• 30 dkg žampionů
• sůl
• pepř
• oregano
• mletá paprika
• 4 stroužky česneku
Cibuli nakrájíme, osmahneme na pánvi, přidáme na kostky nakrájené maso a osmahneme dozlatova.
Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky a za občasného míchání smažíme.
Rýži uvaříme v mírně osolené vodě.
V dalším hrnci podusíme papriku nakrájenou na nudličky, podle potřeby podléváme vodou.
Rajčatový protlak smícháme s vodou a přidáme do hrnce.
Fazole scedíme, okurky nakrájíme na tlustší kolečka, česnek rozdrtíme a přidáme k zelenině a dusíme asi 15 až 20 minut.
Nakonec přidáme kukuřici.
Rýži, maso a dušenou zeleninu dobře promícháme, ochutíme pepřem, oreganem a mletou paprikou a podáváme.