Kuchařské recepty pro každého

Plněné zapečené klobásy

Potřebujeme tyto suroviny:
400 g klobásy
250 g sterilovaných žampiónů
1 malá cibule
4 rajčata
trocha másla
1 vejce
1 lžička kari
125 ml šlehačky
100 g nastrouhaného ementálu
sůl
pepř
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Žampióny necháme odkapat.
Cibuli oloupeme a nstrouháme najemno.
Rajčata nakrájíme na plátky.
Vejce rozmícháme s kari, šlehačkou a polovinou sýra, smícháme s cibulí, osolíme, opepříme a vmícháme žampióny.
Klobásy podélně rozřízneme, vložíme do vymazaného pekáče, naplníme, obložíme plátky rajčat, posypeme sýrem a zapečeme.
Plněné zapečené klobásy
Plněné zapečené klobásy