• 500 g krocaních prsíček
• 50 g šunky
• 1 játra z krocana
• 50 g žampiónů
• 2 vejce
• 30 g másla
• 40 g oloupaných krájených mandlí
• sůl
• hladká mouka
• vejce
• mléko
• strouhanka na trojbal
• 150 g sádla
Na pánvi zpěníme na másle krájená játra z krocana a žampióny, osolíme, přidáme vejce, promícháme a na ohni necháme tuto směs ztuhnout.
Krocaní prsíčka nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a na každý položíme plátek šunky a již připravenou směs.
Naplněné řízečky svineme, osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích s pokrájenými mandlemi a ve strouhance.
Trojbalené ještě jednou namočíme do vejce a smažíme po obou stranách na horkém sádle.