• 4 žloutky
• 200 g pískového cukru
• půl prášku do pečiva
• šťáva z jednoho citronu
• kůra z jednoho citronu
• 140 g solamylu
• 60 g hrubé mouky
• 4 bílky na sníh
• kokos
• loupané mandle
• na náplň: 150 g másla + 100 g práškového cukru + 1 žloutek + 1 lžička instantní kávy + hotová krémová náplň
Žloutky, cukr, citronovou kůru a šťávu mícháme 20 minut v misce.
Přidáme solamyl promíchaný s práškem do pečiva, mouku a tuhý sníh z bílků.
Na vymazaný a vysypaný plech natřeme těsto asi 8 mm silné a ihned pečeme v troubě předehřáté na 170°C asi 10 minut.
Z vychladlého těsta vykrajujeme kolečka těsně vedle sebe.
Utřeme náplň ze změklého másla, cukru, žloutku a instantní kávy.
Kolečka spojíme a potřeme horní stranu a boky náplní.
Nakonec je obalíme v kokosu, navrch ozdobíme mandličkou a uložíme v chladu.