• 4 plátky roštěné
• 1 cibule
• 4 lžíce oleje
• 150 g klobásy
• 2 lžíce hladké mouky
• 2 rajčata
• šálek vývaru z masoxu
• mletá paprika
• 2 dl smetany
• pepř
• sůl
Naklepané roštěnky nakrojíme na okrajích, osolíme, opepříme, vložíme do 2/3 rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme.
Na zbytku oleje zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, podlijeme částí vývaru, nalijeme k opečeným roštěnkám, přidáme pokrájená rajčata a dusíme doměkka.
Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme, provaříme a prolisujeme, zalijeme smetanou a prohřejeme.
Obkládáme opečenými klobásami.