Kuchařské recepty pro každého

Pašerácký guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
750 g předního hovězího
250 g párků paprikový salát
200 g cibule
žampiony
tuk
6 dcl vody
sůl
pepř
mletá červená paprika
kmín
česnek
2 lžíce rajčatového protlaku
majoránka
hladká mouka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso nakrájíme na kostky, na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme a vložíme maso.
Orestujeme, zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, kmín, utřený česnek, rajčatový protlak, majoránku a dusíme doměkka.
Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, orestujeme, zalijeme vodou a provaříme.
Vložíme orestované nakrájené žampiony, na kolečka nakrájené párky, nasekaný paprikový salát a necháme přejít varem.
Pašerácký guláš
Pašerácký guláš