Kuchařské recepty pro každého

Pangasius s mozzarellou

Potřebujeme tyto suroviny:
filety z pangasia
1 menší cuketa
rajčata
mozzarella
kousek másla
olivový olej
sůl
bílý pepř
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Rybu lehce omyjeme a osušíme.
Na dno zapékací misky dáme plátky másla, na něj položíme osolenou a opepřenou rybu.
Maso poklademe vrstvou cukety nakrájené na kolečka a vrstvou rajčat na kolečka.
Podle chuti dokořeníme.
Poklademe plátky mozzarelly, pokapeme olivovým olejem a dáme zakryté do předehřáté trouby a pečeme při 180°C.
Po půl hodině pečení odkryjeme a necháme dopéct kůrčičku.
Podáváme s vařenými brambory nebo rýží.
Pangasius s mozzarellou
Pangasius s mozzarellou