• 200 g vepřového masa
• 4 vejce
• 200 g rýže
• malé mořské raky z konzervy
• 2 rajčata
• 4 sušené chilli papričky
• 1 cibule
• 1 stroužek česneku
• 50 ml oleje
• sůl
• petrželka
Rýži udusíme a necháme vychladnout.
Maso nakrájíme na tenké plátky.
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a na rozpáleném oleji osmahneme spolu dozlatova.
Přidáme plátky masa, prudce osmahneme, přisypeme malé mořské raky z konzervy, promícháme a vše spolu krátce osmahneme.
Potom přidáme hotovou rýži, oloupaná a nakrájená rajčata, trochu chilli papriček a podle chuti osolíme.
Nakonec přilejeme rozšlehaná vejce a podusíme, ale už nemícháme.
Při podávání ozdobíme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.