• 6 vajec
• 6 lžic moučkového cukru
• 6 lžic polohrubé mouky
• 2 lžíce oleje
• půl sáčku kypřicího prášku
• na náplň: 0,5 kg měkkého tvarohu + 1 kostka Hery + cukr moučka
• na želé: 0,5 l šťávy z kompotu + 1,5 sáčku vanilkového pudinkového prášku + cukr + 1 velká konzerva broskví
Žloutky s cukrem šleháme do pěny, až se její objem znásobí.
Po kapkách přidáváme olej.
Z bílků ušleháme tuhý sníh.
Do mouky vmícháme prášek do pečiva, po částech spolu se sněhem lehce vmícháme do žloutkové směsi, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě při 200°C, až povrch zrůžoví.
Do mísy dáme změklou Heru s cukrem a šlehačem rozmícháme na hladkou kaši.
Pak po částech přidáváme tvaroh a vyšleháme hladký krém.
Dosladíme podle chuti.
Na vychladlý piškot natřeme krém a poklademe kousky okapaného ovoce.
Šťávu z kompotu rozmícháme s pudinkem a cukrem a za stálého míchání vaříme, až zhoustne, pak necháme chvíli vychladnout, nalijeme na ovoce na piškotu, nožem pěkně srovnáme a dáme na několik hodin do chladna ztuhnout.
Před podáváním nakrájíme na čtverce.