• 600 g kuřecích prsíček
• 100 g mrkve
• 100 g celeru
• 60 g sterilizovaného hrášku
• 6 vajec
• 12 g soli
• 0,5 g bílého pepře
• 40 g kukuričného škrobu
• 0,5 dcl bílého vína
• 20 g sójové omáčky
• 120 g oleje
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme dva žloutky a kukuričný škrob a necháme 20 minut odležat.
Potom maso orestujeme na rozpáleném oleji do růžova.
Zvlášť na pánvičce orestujeme mrkev nakrájenou na tenké nudličky a stejně tak celer.
Přidáme k masu, přidáme ještě zelený hrášek, dobře promícháme a dochutíme sojovou omáčkou a vínem.
Nakonec přidáme rozšlehané vejce a necháme ho částečně srazit.
Podáváme s rýží.