Kuchařské recepty pro každého

Ohnivý kohout

Potřebujeme tyto suroviny:
1 mladý kohout
1 silnější plátek anglické slaniny
1 cibule
2 stroužky česneku
2 červené papriky
2 zelené papriky
3 malé feferonky
půl hrnku zelených fazolek
půl hrnku nakrájených žampionů
4 rajčata
sůl
pepř
bobkový list
drůbeží vývar
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Naporcovaného kohouta uvaříme v osolené vodě.
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme.
Na slanině prudce opečeme porce kohouta, osolíme, opepříme, přidáme očištěné nakrájené papriky, nadrobno nakrájenou cibuli a feferonky, zelené fazolky, žampiony, bobkový list a plátky česneku, vše podlijeme vývarem a přikryté dusíme.
Nakonec přidáme nakrájená rajčata.
Ohnivý kohout
Ohnivý kohout