• 4 malé bochníky chleba
• 600 g pravé svíčkové
• solamyl
• 2 šalotky
• 1 paprika
• 2 lžíce oleje
• 1 feferonka
• 1 lžička sladké papriky
• 2 dcl vývaru
• 5 stroužků česneku
• 2 lžíce rajčatového protlaku
• pepř
• sůl
Na nudličky nakrájené maso lehce zaprašíme solamylem a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji.
Přidáme sladkou papriku, na kolečka nakrájenou šalotku, červenou papriku, feferonku, na plátky nakrájený česnek a dvě lžíce protlaku.
Zalijeme předem připraveným hovězím vývarem a podusíme.
Osolíme a opepříme čerstvým pepřem.
Malý bochník chleba nahoře odřízneme, vydlabeme vnitřek a zprudka rozpečeme ve vyhřáté troubě.
Poté naplníme připraveným gulášem.
Guláš ozdobíme natvrdo uvařeným vejcem a anglickou slaninou.