• 500 g mletého hovězího masa
• 250 g zelených fazolek
• 1 cuketa
• 1 malá konzerva kukuřice
• 500 ml rajčatové šťávy
• 2 cibule
• 1 zelená feferonka
• 1 červená feferonka
• 3 stroužky česneku
• čerstvá saturejka
• čerstvá petrželka
• olej
• sůl
• chilli
Mleté maso opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a restujeme ještě asi 5 minut.
Pak zalijeme rajčatovou šťávou, osolíme, okořeníme chilli a vaříme.
Po 15 minutách přidáme nakrájenou cuketu, saturejku a zrnka kukuřice a vaříme dalších 10 minut.
Pak vložíme pokrájené fazolky, nasekaný česnek a feferonky a povaříme ještě 10 minut (zelenina by měla být na skus).
Podle potřeby podléváme trochou vody.
Dochutíme, můžeme lehce podle chuti přisladit.
Nakonec vmícháme nasekanou petrželku.