• 300 g hladké mouky
• 100 g cukru moučka
• 1,5 lžíce rumu
• 1 vejce
• 1 žloutek
• 1 lžíce medu
• 50 g másla
• 1 lžička sody
• na krém: 1 vanilkový puding + 0,5 l mléka + 2 žloutky + 1 lžíce polohrubé mouky + 0,5 dcl rumu + 100 g másla + 80 g cukru
Krém připravíme tak, že z pudinku, mléka, žloutku a mouky uvaříme kaši a necháme vychladnout.
Pak přidáme rum a smícháme s utřeným máslem a cukrem.
Ze surovin vypracujeme těsto, rozválíme na celý plech vymazaný a vysypaný moukou.
Po upečení rozkrojíme na 2 poloviny.
Jednu namažeme nejprve krémem, pak šlehačkou a druhou polovinou přiklopíme.
Celé to zabalíme do potravinářské fólie a necháme alespoň přes noc uležet v ledničce.