• 400 g mražených malin
• 250 ml smetany na šlehání
• 5 žloutků
• 6 lžic moučkového cukru
• 1 vanilkový cukr
• 1 lžička nastrouhané citronové kůry
• 2 lžíce citronové šťávy
• 50 ml rumu
• 4 lžíce kandovaného ovoce na ozdobu
Maliny necháme zvolna rozmrazit a rozdělíme je do sklenic.
V míse vhodné do vodní lázně našleháme žloutky, cukr, vanilkový cukr a jemně nastrouhanou citronovou kůru.
Mísu postavíme na hrnec s horkou vodou a šleháme, dokud krém nezhoustne.
Vyjmeme z vodní lázně a do krému vmícháme rum a citronovou šťávu, prošleháme a necháme vychladnout.
Maliny překryjeme krémem, povrch ozdobíme šlehačkou a dozdobíme malinami a kandovaným ovocem.