Kuchařské recepty pro každého

Maďarský kančí guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
700g černé zvěřiny z krku nebo plece
1 cibule
5 lžic sádla
1 lžička sladké mleté papriky
sůl
kmín
vývar
majoránka
2 stroužky česneku
1 lžíce hladké mouky
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Drobné nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je.
Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka.
Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme.
Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek.
Podáváme s vařenými brambory a nakládanými houbami.
Maďarský kančí guláš
Maďarský kančí guláš