Kuchařské recepty pro každého

Maďarský guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g hovězí kližky
50 g tuku
2 velké cibule
lžíce sladké mleté papriky
2 lžíce rajského protlaku nebo 2 oloupaná rajčata
2 zelené papriky
sůl
česnek
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso nakrájené na kostky opečeme rychle na pánvičce.
V kastrolu rozehřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli dorůžova.
Sundáme z plotýnky, přidáme mletou papriku, na proužky pokrájenou syrovou papriku, protlak nebo na kostičky pokrájená rajčata, opečené maso a promícháme.
Podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.
Až je maso měkké, přidáme prolisovaný česnek.
Maďarský guláš
Maďarský guláš