Kuchařské recepty pro každého

Loupežnická roštěná

Potřebujeme tyto suroviny:
750 g roštěnce
50 g slaniny
100 g kečupu
100 g cibule
2 stroužky česneku
2,5 dl vývaru
80 g křenu
1 lžička paprikové vegety
sůl
pepř
60 g oleje
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na horkém oleji doměkka.
Roštěnky vyjmeme, do výpeku přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, cibuli a česnek, orestujeme, přidáme kečup a paprikovou vegetu, zalijeme vývarem, promícháme, přisolíme a krátce povaříme.
Při podávání přelijeme šťávou a ozdobíme malým kopečkem strouhaného křenu.
Loupežnická roštěná
Loupežnická roštěná