• 1 kapr
• 100 g šunky
• 100 g cherry rajčátek
• 100 g čerstvých žampiónů 2 vejce
• kousek másla
• 0,1 l šlehačky
• 150 g sýru (např. Primátor
• sůl
• plátky citrónu
Kapra důkladně očistíme, omyjeme, nakrájíme na porce, lehce osolíme, osmahneme na rozpuštěném másle a naskládáme do zapékací misky.
Na výpeku z kapra orestujeme plátky žampiónů spolu s nakrájenými nudličkami šunky a přepůlenými rajčátky, lehce osolíme, zjemníme šlehačkou a navršíme do zapékací misky na porce kapra.
Strouhaný sýr smícháme s vejci a navrstvíme na rybu.
Dáme zapéct do středně vyhřáté trouby.
Podáváme ozdobené plátky citrónu s různě upravenými bramborami.