• 150 g krupicového cukru
• 100 g moučkového cukru
• 3 bílky
• 50g strouhaného kokosu
• na krém: 150 g krupicového cukru + 1 sáček vanilkového pudinku + 300 ml mléka + 250 g změklého másla + 50 ml brandy + 50g čokolády na vaření
Bílky s krupicovým cukrem vyšleháme na pevný sníh a vmícháme prosátý moučkový cukr a strouhaný kokos.
Ze směsi tvarujeme malé hromádky, které na plechu vyloženém pečícím papírem rozetřeme do oválků a sušíme v troubě při 130°C asi 50 minut.
Z mléka, cukru a pudinkového prášku připravíme pudink a za stálého míchání ho necháme vychladnout.
Pak přidáme máslo a brandy a vyšleháme.
Do krému vmícháme rozpuštěnou čokoládu.
Laskonky pomocí cukrářského sáčku naplníme a v chladničce necháme ztuhnout.