Kuchařské recepty pro každého

Kůzlečí guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g kůzlečího předního masa
1 velká cibule
2 lžíce sádla
1 lžička sladké papriky
špetka kmínu
3 stroužky česneku
2 krajíčky chleba
1 snítka sušeného libečku
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Kůzlečí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, osmahneme na sádle, přidáme zpěněnou nakrájenou cibuli, ke které jsme přidali papriku, kmín, třený česnek a sůl.
Vše podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě skoro doměkka.
Pak přidáme krajíčky chleba bez kůrky nalámané na menší kousky a necháme rozvařit v guláši.
Pokrm dochutíme solí a libečkem.
Podáváme s knedlíky.
Kůzlečí guláš
Kůzlečí guláš