• 2-3 kuřecí prsa
• 1 větší cibule
• 1 zelená paprika
• 1-2 lžičky kečupu
• 1-2 lžičky plnotučné hořčice
• 1-2 lžičky tatarky
• 1 lžička feferonek v soli
• 1-2 kostky bujónu
• 1-2 lžičky škrobové moučky
• 1 nakládané červené fazole ve slaném nálevu
• sůl
• pepř
• sušená bazalka
• sojová omáčka
• máslo
• olej
Na kousky nakrájená kuřecí prsa orestujeme na oleji s kouskem másla.
Osolíme, opepříme, přidáme cibuli a promícháme.
Zakápneme sojovou omáčkou, přidáme nakrájenou papriku a orestujeme.
Po chvilce přidáme kečup, hořčici, tatarku, feferonky a promícháme, zalijeme vodou a přivedeme k varu.
Dle chuti přidáme bujón, bazalku a necháme maso vařit do měkka.
Ke konci přidáme fazole bez vody a zahustíme škrobovou moučkou.
Podáváme s bramboráčky.