• 1/2 kg kuřecích jater
• 3 stroužky česneku
• 2 střední cibule
• 1 plechovka fazolí ve slaném nálevu
• 1 plechovka fazolí s chilli
• kmín dle chuti
• gulášové koření
• olej nebo sádlo
• slepičí bujon
• sůl
• pepř
• škrobová moučka
• voda
Na omastku orestujeme na půlkolečka nakrájenou cibuli.
Po zrůžovění cibule přidáme odblaněná a nakrájená játra.
Krátce orestujeme a okořeníme dle vlastní chuti.
Po orestování přidáme fazole s chilli, druhou plechovku fazolí přecedíme a do kastrolu hodíme pouze tuhý obsah.
Dle potřeby podlijeme vodou a přidáme slepičí bujon.
Před dokončením prolisujeme do pokrmu česnek, případně osolíme a zahustíme škrobem.
Podáváme s těstovinami, rýží nebo chlebem.