• 250 g beraní kýty
• 50 g oloupaných burských oříšků
• 1 chilli paprička
• 1 až 2 lyžice sójové omáčky
• 1 cibule
• 3 stroužky česneku
• 1 až 2 lžíce sójové moučky
• 1 bílek
• olej na smažení
• 3 lžíce oleje
• sůl
• 1 lžíce cukru
• 1 lžíce octa
Maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm a každý plátek naklepeme držadlem nože tak, aby byl plátek co nejtenčí.
Potom ho ostrým nožem nakrojíme do tvaru mřížky.
Plátky masa obalíme bílkem vyšlehaným se sójovou moučkou a v horkém oleji smažíme asi 2 minuty.
Do druhé pánve dáme 3 lžíce oleje, půlky burských oříšků, cibuli nakrájenou nadrobno, rozetřený česnek, nakrájenou chilli papričku, ocet, sójovou omáčku, cukr a nakonec podle chuti osolíme.
Směs pomalu zahříváme, až dokud cukr nezačne hnědnout.
Potom přidáme smažené plátky masa, dobře promícháme a zahřejeme.