Kuchařské recepty pro každého

Kung Pao

Potřebujeme tyto suroviny:
3 libové kotlety
3 plátky celeru velikosti kotlet
1 feferonka
1 vejce
1 hrst překrájených mandlí
1 lžička solamylu
1 lžička sojové omáčky 1 špetka glutasolu
1 lžíce polosuchého vína
sádlo
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Naklepané maso nakrájíme na menší hranolky, které důkladně promícháme s vejcem a škrobovou moučkou, necháme chvíli odležet.
Na rozpálené sádlo vhodíme překrájené mandle a nakrájenou feferonku, krátce osmahneme, přidáme maso a za stálého míchání necháme změknout.
Nakrájíme celer na stejné hranolky jako maso a osmažíme na sádle do růžova.
Celer přidáme k masu, ochutíme vínem, sojovou omáčkou a glutasolem.
Kung Pao
Kung Pao