Kuchařské recepty pro každého

Krůtí maso se zeleninou

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g krůtího masa
2 papriky
4 rajčata
2 cibule
200 g červených fazolí ve slaném nálevě
1 feferonka
4 lžíce oleje
30 g anglické slaniny
sůl
pepř
lžička oregána
80 g ementálu
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a slaninu, přidáme na kostky nakrájené maso a feferonku, zlehka osmahneme, podlijeme, osolíme, opepříme a dusíme do poloměkka.
Potom přidáme scezené fazole, na proužky nakrájené papriky, lžičku oregána a dovaříme.
Nakonec přidáme nakrájená rajčata a jen krátce prohřejeme.
Podáváme posypané nahrubo nastrouhaným sýrem.
Krůtí maso se zeleninou
Krůtí maso se zeleninou