• 4 kachní prsa
• černé houby
• bambusové výhonky
• mrkev
• pekingské zelí
• jarní cibulka
• stroužky česneku
• sůl
• sušená kořenová zelenina
• sojová omáčka
• grilovací koření
• bramborový škrob
• cukr
• olej
Prsa uvaříme ve vodě, potřeme grilovacím kořením, solí, sušenou kořenovou zeleninou, necháme 20 minut odležet a poté opečeme na oleji do křupava.
Omáčku připravíme následovně: do vroucí vody přidáme cukr a sójovou omáčku, zahustíme bramborovým škrobem a přidáme prolisovaný česnek.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, bambusové výhonky, mrkev, houby a zelí a ochutíme solí a sójovou omáčkou.
Při podávání na připravenou zeleninovou směs uložíme upečené kachní prsa a polijeme omáčkou.
Křupavou kachnu podáváme s rýží.