• 1 králík
• rohlíky
• sádlo
• mléko
• cibule
• králičí játra
• mletý pepř
• petrželová nať
• vejce
• strouhanka
• anglická slanina
• sůl
Králíka omyjeme, osolíme a necháme uležet několik hodin.
Nakrájíme rohlíky na plátky, zalijeme je teplým mlékem, necháme rozmáčet a promačkáme.
Zpěníme na sádle nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játra a chvíli podusíme.
Necháme zchladnout a přidáme do rohlíků, okořeníme mletým pepřem, petrželkovou natí, přidáme vejce, strouhanku, osolíme a vše pečlivě promícháme.
Připravenou směsí naplníme králíka, dáme na pekáč a obložíme jej plátky anglické slaniny.
Podlijeme vodou, dáme do vyhřáté trouby a pomalu pečeme a podle potřeby podléváme vodou.