• 30 dkg vepřové kýty
• 1 nožka klobásy
• 1 menší cibule
• 1 stroužek česneku
• 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu
• 1 plechovka bílých fazolí v tomatové nebo chilli omáčce
• sůl
• grilovací koření
• sojová omáčka
• rostlinný olej
Maso a klobásku nakrájíme na kostičky cca 2-3 cm, maso nasolíme a okořeníme.
Cibuli si nakrájíme nadrobno a česnek na tenké plátky.
Z červených fazolí odlejeme nálev.
Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme kýtu, poté přidáme klobásek a cibulku s česnekem.
Za cca 5 min přidáme dvě lžíce sojové omáčky a jakmile se vzpění dáme fazole a necháme za stálého míchání na mírném ohni 15 minut povařit.