• 750 g předního hovězího masa
• 4 mrkve
• 4 velké brambory
• 4 cibule
• 4 rajčata
• 4 stroužky česneku
• 1 lžíce mleté papriky
• 1 malá plechovka rajčatového protlaku
• 500 - 750 ml masového vývaru z kostky
• sůl
• pepř
Brambory nakrájíme na větší kostky, mrkev na kolečka, cibuli na kroužky.
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky a spolu s cibulí osmahneme na rozehřátém oleji.
Přidáme mletou papriku, rajčatový protlak, mrkev, brambory a za stálého míchání krátce osmahneme.
Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
Před dokončením přidáme nakrájená rajčata a prolisovaný česnek.