• 40 g polohrubé mouky
• 4 vejce
• 40 g moučkového cukru
• 2 lžíce horké vody
• 10 g strouhaného kokosu
• na krém: 350 ml mléka + 1 vanilkový pudink + 50 g cukru krupice + 50 g kokosu + 200 g hery
• jahody
Žloutky s horkou vodou a cukrem ušleháme do pěny.
Pak vmícháme sníh z bílků a mouku.
Plech vyložíme pečícím papírem, posypeme strouhaným kokosem, rozetřeme na něj těsto a pečeme na 180°C asi 8 minut.
Z korpusu odstraníme papír, dáme ho na čistou utěrku, srolujeme do rolády a necháme vychladnout.
Krém připravíme tak, že z mléka, pudinku a cukru uvaříme hustý pudink, který necháme za občasného míchání vychladnout.
Do změklého tuku zašleháme strouhaný kokos a po částech pudink.
Na korpus rozetřeme připravený krém, rozložíme na něj na kousky nakrájené jahody, stočíme do rolády a necháme asi dvě hodiny tuhnout.