• 2 kuřecí prsa
• 330 ml kokosového mléka
• 5 cm čerstvého zázvoru
• 1 kostka slepičího bujónu
• 1 lžíce červené pasty kari
• 2 lžíce rybí omáčky
• 1 lžíce třtinového cukru
• 4 lžíce nasekaných listů koriandru
Zázvor oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
V hrnci uvaříme vodu a přidáme bujón.
Kuře nakrájíme na malé kousky.
Do vařícího se bujónu vlijeme kokosové mléko, nasypeme nakrájený zázvor a za občasného míchání povaříme pět minut.
Poté přidáme kuřecí maso a vaříme deset minut.
Přidáme kari, rybí omáčku, cukr a koriandr a vaříme ještě 4-5 minut.
Na talířích můžeme dozdobit ještě malou větvičkou koriandru.