Kuchařské recepty pro každého

Kantonské nudle II

Potřebujeme tyto suroviny:
vařené kuřecí maso
šunka
černé houby
ploché nudle
hlávkové zelí
konzervovaný bambus
vývar
olej
sůl
glutasol
petrželka
bílý pepř
solamyl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Nudle uvaříme, propláchneme a necháme okapat.
Pak je osmahneme v pánvi na oleji, osmažené vyndáme a uchováme v teple.
Do oleje dáme na kostičky nakrájené hlávkové zelí, promícháme, zalijeme vývarem, přidáme bambus, nudličky vařeného kuřecího masa, šunky a máčené černé houby, ochutíme solí, glutasolem, bílým pepřem, zahustíme máčeným solamylem a podusíme.
Směsí přelijeme porce nudlí, ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou a můžeme podávat.
Kantonské nudle II
Kantonské nudle II