• 100 g vepřová kýty
• 40 g houby shiitake
• 40 g bambusových výhonků
• 30 g pórku
• 20 g ústřicové omáčky
• 5 g rostlinného oleje
• 100 g nudlí Kanton Monika
• 30 g salátové okurky
Maso nakrájíme na nudličky (a můžeme naložit na několik hodin do oleje).
Bambus, houby shiitake a pórek také nakrájíme na nudličky (pokud máme sušené houby shiitake, musíme je namočit nejméně na dvě hodiny do chladné vody, potom je scedit a takřka "vyždímat").
Na rozehřátém oleji orestujeme nejprve maso do zlatova, pak přidáme i zbytek surovin, znovu krátce orestujeme.
Velmi krátce spaříme nudle a necháme okapat.
Všechny suroviny spojíme dohromady a dochutíme ústřicovou omáčkou.
Při podávání doplníme krájenou čerstvou salátovou okurkou.