• 1 kachna
• 1 cibule
• 2 stroužky česneku
• sůl
• 2-3 hřebíčky
• 2-3 semena kardamomu
• 2 ks skořice
• citrónová šťáva
• na marinádu: 2 dcl bílého jogurtu + 1 lžíce mletého koriandru + 1 lžička mleté kurkumy + 1 lžička mletých mandlí + půl lžičky mletého kmínu + mleté chilli + mletý černý pepř
Kousky kachny naložíme do směsi koření rozmíchaného v jogurtu a marinujeme 1 až 2 hodiny.
Na oleji zvolna osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, stroužky česneku, hřebíčky, kardamom a skořici, přidáme kachnu s marinádou, dobře promícháme, přikryjeme a dusíme.Až je maso křehké, dochutíme solí a citrónovou šťávou.