• 4 kuřecí prsíčka
• 2 cibule
• 4 plátky šunky
• 4 plátky sýra
• 4 kolečka pomeranče
• kompotované broskve
• troška hladké mouky
• asi 8 mm silný plátek másla
• sůl
• pepř
• sojová omáčka
• olej
Cibuli nakrájíme nadrobno a na troše oleje ji zpěníme.
Maso naklepeme, osolíme a opepříme, položíme na cibuli, zakápneme trochou sojové omáčky a osmahneme z obou stran.
Pak přidáme plátek másla, necháme rozpustit, podlijeme trochou vody, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka (podle potřeby podléváme).
4 půlky kompotovaných broskví pokrájíme na proužky, ale nedořízneme až do konce.
Ukrojíme 4 kousky pomeranče a nařízneme od kraje ke středu.
Až je maso měkké, tak šťávu zaprášíme hladkou moukou a na maso "roztáhneme" nachystané broskve a položíme plátek šunky.
Necháme chvíli pod pokličkou prohřát, pak položíme na šunku plátek sýra a necháme ho roztavit.