• 300 g čokolády na vaření
• 100 g moučkového cukru
• 50 g másla
• 2 žloutky
• nastrouhaná kůra z půlky pomeranče
• 1 sáček černého čaje
• 125 ml vody
• půl hrnku prosátého holandského kakaového prášku na obalení
• alobal
Vodu přivedeme k varu, zalijeme čajový sáček, necháme 3 minuty louhovat a pak vecháme vychladnout.
Změklé máslo, žloutky a prosátý cukr utřeme do pěny a přidáme pomerančovou kůru.
Čokoládu nalámeme a rozpustíme ve vodní lázni.
Chladný čaj a rozpuštěnou čokoládu vmícháme do máslové směsi a necháme lehounce ztuhnout - tak, aby šla natírat.
Obdélníkovou nebo čtvercovou formu vyložíme alobalem, čokoládovou směs rozetřeme do formy do výšky 2 cm a dáme do ledničky ztuhnout.
Pak nakrájíme na čtverečky asi 3x3 cm a obalíme je v prosátém kakaovém prášku.