• 1 kg zadního hovězího masa
• 3 cibule
• 3 stroužky česneku
• 1 mrkev
• 2 pórky
• 3 rajčata
• 2 papriky
• 100 g čerstvých nebo sterilovaných hub
• 1 čerstvá nebo sušená pfeferonka
• 2 kostky hovězího bujónu
• 5 snítek petrželové natě
• 1 lžička dobromysli
• 2 lžíce kečupu
• špetka soli a pepře
• 2 dl červeného vína
• 200 g oleje
Nakrájíme nadrobno cibuli a česnek a na rozehřátém oleji je osmahneme dosklovita.
Mezitím nakrájíme na kostky hovězí maso a na česneku a cibuli je osmažíme.
Směs osolíme, opepříme, přidáme dobromysl a feferonku a chvíli opékáme.
Nakonec přidáme všechnu pokrájenou zeleninu s houbami, bujónové kostky, červené víno a kečup.
Podle potřeby ještě dolijeme vodu a dusíme pod poklicí doměkka.