• 480 g rybího filé
• 120 g cibule
• 2 stroužek česneku
• 40 g oleje
• 2 lžíce nasekané petrželky
• 240 g rajčat
• 2 lžíce kari
• 4 lžíce vody
• 1 lžičky hořčice
• 1 lžičky zázvoru
• 1 lžičky muškátového květu
• sůl
Česnek utřeme se zázvorem, cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji dozlatova.
Poté k ní přidáme utřený česnek a mícháme asi minutu.
Potom vložíme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata a za stálého míchání přidáme muškátový květ a petrželovou nať.
Dochutíme solí.
Do jiného kastrolu dáme filé, podlijeme ho vodou a dusíme na mírném ohni 10 minut.
Pak jej obrátíme a opět 10 minut dusíme.
Na talíři potřeme filé hořčičí, vše přelijeme omáčkou a podáváme nejlépe s vařenou rýží.