• 0.5 kg hovězího masa na steak
• 1 cibule
• 4 stroužky česneku
• 1 mrkev
• 1 červená paprika
• 1 žlutá paprika
• kousek brokolice
• zelené fazolky
• 4 lžíce kokosového oleji
• 1 sklenice vody
• 1 lžička soli
• 1 lžička černého pepře
• 1 lžička rozmarýnu
• 1 lžička tymiánu
• chilli podle chuti
Maso nakrájíme na kostičky, promícháme s kořením a solí a necháme pár hodin odležet.
Na kokosovém oleji lehce osmahneme nadrobno nasekaný česnek, přidáme maso a osmahneme tak, aby bylo uvnitř stále růžové.
Přidáme nakrájené papriky, zelené fazolky, brokolici, mrkev i cibuli a orestujeme, dokud nezměknou.
Pak přilijeme vodu, přivedeme k varu a vaříme, dokud se velká část vody nevypaří a maso příjemně nezměkne (7-10 minut).