• 500 g hovězího masa (nejlépe kližky)
• 300 g cibule
• 4 stroužky česneku
• 1 feferonka
• 300 g ostrého kečupu
• 0,5 l černého piva
• sůl
• pepř
• 1 lžíce sladké mleté papriky
• 1 lžíce sójové omáčky
• olej
Maso nakrájíme na kostky a ze všech stran důkladně osmahneme na rozpáleném oleji.
K němu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, promícháme a osmahneme.
Pak zasypeme paprikou, zalijeme polovinou piva, polovinou kečupu, sójovou omáčkou, osolíme, opepříme, přidáme najemno nakrájenou feferonku a dusíme, dokud maso nezměkne.
Podle potřeby podléváme pivem.
Pak přidáme zbytek kečupu a podle potřeby rozředíme zbylým pivem.
Při podávání posypeme velmi jemnými proužky cibule.