Kuchařské recepty pro každého

Hovězí guláš s červenými fazolemi

Potřebujeme tyto suroviny:
200 g hovězího předního masa
200 g červených fazolí
3 červené papriky
2 cibule
1 stroužek česneku
1 feferonka bez zrnek
1 lžíce oleje
sůl
pepř
4 lžičky mleté červené papriky
majoránka
20 g mouky
hovězí vývar
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Večer před přípravou namočíme fazole do vody.
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme lžíci vývaru a za častého míchání podusíme 5 minut.
Pak přidáme rozmačkaný česnek, mletou červenou papriku a maso nakrájené na kostky, zaprášíme moukou, přidáme nakrájenou papriku a majoránku, podlijeme vývarem a na mírném ohni dusíme.
Po hodině přidáme namočené fazole a za častého míchání dusíme ješte asi hodinu.
Nakonec přidáme feferonku, osolíme a podusíme ještě 15 minut.
Hovězí guláš s červenými fazolemi
Hovězí guláš s červenými fazolemi