• 200 g hovězího předního masa
• 200 g červených fazolí
• 3 červené papriky
• 2 cibule
• 1 stroužek česneku
• 1 feferonka bez zrnek
• 1 lžíce oleje
• sůl
• pepř
• 4 lžičky mleté červené papriky
• majoránka
• 20 g mouky
• hovězí vývar
Večer před přípravou namočíme fazole do vody.
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme lžíci vývaru a za častého míchání podusíme 5 minut.
Pak přidáme rozmačkaný česnek, mletou červenou papriku a maso nakrájené na kostky, zaprášíme moukou, přidáme nakrájenou papriku a majoránku, podlijeme vývarem a na mírném ohni dusíme.
Po hodině přidáme namočené fazole a za častého míchání dusíme ješte asi hodinu.
Nakonec přidáme feferonku, osolíme a podusíme ještě 15 minut.