• 2 hermelíny
• 150 g vepřové šunky
• 1 ks červená paprika
• 1 ks zelená paprika
• 2 ks mladé cibulky
•
6 ks ředkviček
• 4 lžíce tatarky
• 4 lžíce bílého jogurtu
• 2 lžíce citrónové šťávy
• 1 lžíce salatového oleje
• sůl
• 1 lžíce nadrobno nakrájené čerstvé petrželové natě
Hermelín nakrájíme na malé kostky a spolu s nadrobno nasekanou šunkou vložíme do mísy.
Přidáme tenké nudličky pokrájené papriky, na kolečka nakrájené mladé cibulky a nahrubo nakrájené ředkvičky.
Přelijeme zálivkou, kterou jsme připravili s tatarské omáčky s bílým jogurtem, s citónovou šťávou, salátovým olejem, solí a s nadrobno nasekanou petrželovou natí.
Vše zlehka promícháme a dáme do ledničky asi 30 minut odležet.