• 4 porce hejka
• 100 g anglické slaniny
• 2 natvrdo vařená vejce
• 1 citron
• 1 červená paprika
• 3 stroužky česneku
• sůl
• mletá sladká paprika
• lístky šalvěje
• olej
• alobal
Rybu pokapeme citronovou šťávou a potřeme česnekem rozetřeným se solí.
Na rozehřátém oleji z obou stran opečeme.
Z dvojitého alobalu si připravíme čtyři čtverce, potřeme je olejem a na každý čtverec položíme jednu porci opečeného hejka poprášeného špetkou mleté sladké papriky.
Papriku očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
Anglickou slaninu také nakrájíme na nudličky.
Vejce oloupeme a nakrájíme na plátky.
Papriku, slaninu i vejce rovnoměrně rozdělíme na jednotlivé porce ryby, ke každé přidáme tři lístky šalvěje a alobal dobře zabalíme.
Zapečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 20 minut.